​​

Oogmeting

Laat uw ogen regelmatig controleren door een gediplomeerde en ervaren opticien. Niet alleen op de juiste brilsterkte, maar juist ook op de gezondheid van uw ogen.

Nauwkeurige oogmeting

Laat uw ogen regelmatig controleren door Bartje of Marion, beide gediplomeerde en ervaren opticiens. Wij vinden het belangrijk om niet alleen op de juiste sterkte brilsterkte te controleren, maar juist ook op de gezondheid van uw ogen.

Bij een oogmeting bekijken we eerst welke sterkte precies nodig is om u comfortabel te laten kijken met een bril en/of contactlenzen. Daarnaast meten wij de oogdruk en kunnen wij een foto maken van uw netvlies (fundusfoto) om zo de gezondheid van uw oog te controleren.

Graag nodigen wij u uit om uw ogen eens vakkundig op te laten meten, dat is geheel vrijblijvend. Onderdeel van deze meting is dat we de oogdruk onderzoeken en indien nodig de helderheid van de ooglens met betrekking tot staar. Na afloop heeft u de zekerheid dat er optimale aandacht is geschonken aan de gezondheid van uw ogen. Na de uitgebreide oogmeting adviseren we u graag.

Twijfel aan gezichtscherpte 

Twijfelt u aan uw gezichtsscherpte? Laat uw ogen eens nameten. Ook als u vaak last hebt van hoofdpijn of branderige ogen is het verstandig om eens een oogmeting te laten doen. Soms kan een bril met een lage sterkte toch een oplossing zijn voor deze klachten.

Ook als u al een bril of lensdrager bent is het goed om uw ogen regelmatig te laten controleren. 

Maak een afspraak

Wij vinden het belangrijk om tijd te nemen voor onze klanten en daarom werken we graag op afspraak. U kunt ons bellen of mailen om een afspraak te maken. Wilt u uw montuur laten bijstellen dan kunt u zonder afspraak bij ons binnen lopen. 

Beoordeling door klanten: 9,2/10 - 1 beoordelingen