Monturen

Collectie van meer dan duizend monturen

De zoektocht naar de juiste bril is niet voor iedereen even makkelijk en dat begrijpen wij. Door er de tijd voor te nemen en u van deskundig advies te voorzien, maken wij de keuze een stuk makkelijker. Wij kijken naar uw gezicht en budget en kiezen op basis daarvan de perfecte match. Dankzij onze collectie van meer dan duizend monturen en ons gerichte advies is succes gegarandeerd. Of u op zoek bent naar een luxe design bril of een wat toegankelijker model, bij Brandpunt Optiek leveren wij maatwerk en vindt u wat u zoekt. Als u de winkel met een tevreden glimlach verlaat, is onze missie geslaagd.

Wij volgen het hele jaar door de nieuwste ontwikkelingen en trends en vullen onze collecties altijd aan. Wij zijn dealer van onder andere:

Blackfin, Bloomdale Eyewear, Charmant, De Stijl, Easy Eyewear, Etnia Barcelona, Flair, Fitche, Jaguar, Joshi, Kinto, Koali, Lightec, Look, Lunor, Marius Morel, Materika, Monoqool, Malt, Matttew, Nomad, Oga, Olso Nordic, River Woods, Rocco by Rodenstock, Rodenstock, Porsche Design, Sara John Eyewear, Silhouette, Sir John, The Black Label, You’s & 1921