Optometrie


Een optometrist doet onderzoek naar oogafwijkingen en naar de gezondheid van de ogen. U kunt bij ons terecht voor een optometrisch onderzoek. Eventueel maakt onze specialist gebruik van specifieke oogdruppels die zorgen voor een verwijde pupil. Dit maakt het mogelijk dat wij verder in het oog kunnen kijken en zo het voorste en achterste oogsegment kunnen onderzoeken.

Wij hebben de mogelijkheid om netvliesfoto’s te maken waardoor we de gezondheid nog beter kunnen beoordelen. Dankzij onze goede samenwerking met de huisartsen kunnen wij, indien nodig, direct doorverwijzen. Voor een diabetescontrole kunt u ook bij ons terecht! Ziet u lichtflitsen, vlekjes of draadjes die voor het beeld drijven? Dan is het raadzaam om direct een afspraak te maken.

Bent u benieuwd naar de gezondheid van uw ogen? Doe dan de gezondheidscheck. We doen een uitgebreide oogmeting, controleren het voorste oogsegment en beoordelen het netvlies. Dit wordt gedaan door een gediplomeerd Optometrist en in samenwerking met een oogarts. Aan dit onderzoek zijn kosten verbonden. Zijn er bijvoorbeeld oogklachten en/of oogziekten in de familie en wilt u laten controleren hoe het met uw ogen is? Dan bestaat er ook de mogelijkheid om het onderzoek via de zorgverzekering te declareren.


maak een afspraak

 

Ziet u lichtflitsen, vlekjes of draadjes die voor het beeld drijven?

Maak een afspraak